ArtWebDesign™ Бургас предлага проектиране, изграждане, техническа поддръжка и обслужване на високоефективни системи за видеонаблюдение с различно ниво на сложност. Гаранция и поддръжка на охранителни системи за видеонаблюдение. Изграждането на система за видеонаблюдение решава проблеми

Подобрение нивото на сигурност

Наличието на камери за видеонаблюдение психологически въздейства върху хората и потенциалните нарушители, което допринася за значително увеличение на нивото за сигурност на обекта.

Контрол върху работата на персонала

Монтирането на видеонаблюдение помага за повишаване производителността на труда на служителите в 3-4 пъти, подобрява работата с клиента, което се отразява на лоялността на клиентите към  дружеството и в резултат на това води до ръст на печалбата.

Пълно спокойствие за вашия бизнес или вашия имот

От всяка точка на земното кълбо, винаги можете да видите записи от видеонаблюдението и да проверите какво се случва в дома ви или вашия бизнес.

Фиксиране на престъпления и проникване на ваша територия

Камерите за видеонаблюдение гарантирано ще проследят престъплението и ще запишат действията на нападателя. Това дава възможност  бързо да се хване извършителя, и да се докаже вината му по време на делото.

Намаляване нивото на конфликтни ситуации

Камерите за видеонаблюдение оказват психологически ефект: когато хората знаят, че са под прицела на обектива, те се опитват да се държат по-дискретно. Резултатът е намаляване броя на конфликтите, както и необосновани претенции и неоснователни жалби относно стоки или действия на персонала.


100% гаранция за липса на "мъртви зони"- области извън обхвата на обектива на камерите за видеонаблюдение.

Поверете инсталирането на видеонаблюдение на нашите експерти! Резултатът от нашата работа - качествено изграждане на  система за видеонаблюдение в рамките на определения бюджет, без така наречените .. "Невидими зони".

Безплатна консултация, посещение и оглед на обекта в Бургас. Гарантирано достъпна цена за CCTV система за видеонаблюдение.