Всеки уеб сайт изработен от ArtWebDesign се разработва след одобрена от клиента ценова оферта и подписан от двете страни договор за изработка на сайт. Тези документи могат да бъдат изпратени чрез куриерска фирма във Враца или електронно.

Контакти за Враца:

Как можем да изработим уеб сайт във Враца

Понеже продукта ни е в електронен формат, няма никаква пречка да изработим уеб сайт във Враца или всеки друг град. След одобрена ценова оферта и подписан договор за изработка, ArtWebDesign разработва уеб дизайн спрямо изискванията на клиента, който бива изпратен за одобрение до електронната поща на клиента. Разплащането става само по банков път на две части по 50%. След окончателно плащане клиента получава копие от уеб сайта под формата на архив и безплатна инсталация на избран от него хостинг.

Уеб дизайн от ArtWebDesign във Враца

Разработването на уеб дизайн от нас винаги е спрямо изискванията на клиента и той е уникален. Ние не използваме стандартни темплейти. За целта е нужно клиента да определи основни специфики на уеб дизайна като цветова гама , лого и други. Също ако вече има развита корпоративна идентичност е нужно да ни запознае с нея, за да се съобразим и разработим уеб дизайн съответстващ на наличните рекламни материали.

Подаване на информация за изработка на сайт

Договорът за изработка на сайт включва точно определени правила за подаване на нужната информация. Изпращането на информацията по правилен начин е критично за разработката на всеки уеб сайт понеже структурата му зависи значително от нея.

Ние нямаме офис във вашия град

Често хората не четат дългите текстове в уеб сайтовете и ние знаем това. Тази страница описва как можем да изработим уеб сайт без да имаме офис във вашия град само по интернет. Изпратете ни запитване ако личния контакт на живо не ви е проблем. Все пак уеб сайтовете работят в цял свят.

Направи запитване