изработка и дизайн на лого

Изработката на лого за вашия бизнес е важна стъпка към правилен маркетинг. Вашето лого е първото нещо, за което много клиенти ще се сетят щом чуят името на вашия бизнес. Затова е съществено важно логото да бъде лесно разпознаваемо за вашите настоящи и потенциални клиенти.

Първото нещо, което трябва да се вземе в предвид при разработване на лого дизайн е установяване на неговото предназначение. Логото трябва да изглежда добре и да бъде разбираемо и запомнящо се във всички размери. Това е така, защото може да решите да го използвате , както за визитки, брошури  и  други печатни материали, така и за широко-форматен печат, като билбордове, транспаранти, фолиа и т.н.

Преди всичко не забравяйте, че вашето лого представя вашата компания. Поради това, то следва да представлява изображение, което обрисува вашия облик пред вашите клиенти. Ако сте адвокат, например, логото ви трябва да бъде изискано и малко консервативно. Ако притежавате детски магазин обаче, логото трябва да бъде забавно и изразяващо приятелско отношение.

Преди да поръчате изработка на лого, добре е да се запознаете с вашата целева аудитория/"таргет" група потребители. Ако вашата целева аудитория са бизнесмени от среден или висок клас, то тогава логото следва да се изработи по начин, различен от този, по който би се разработило лого за таргет група от тийнейджъри, занимаващи се със уиндсърф, например. Ако не успеете да привлечете внимание към себе си, то тогава най-вероятно вашият бизнес ще загуби пазарната надпревара с вашите конкуренти. 

изработка на лого за уеб сайт
изработка на лого за хранителни добавки
изработка на лого за сайт за услуги
изработка на лого за маркетинг компания
изработка на лого за фирма за климатици
изработка на лого за еротичен магазин
изработка на лого за фирма за красота и козметика
изработка на лого за интернет компания
изработка на лого за козметична компания
изработка на лого за яхта
Можете да прикачите ваша рискунка или друга идея за лого
Файловете трябва да бъдат по-малки от 2 MB.
Разрешени разширения на файлове: gif jpg jpeg png eps tif psd pdf.