Оценка: 3.7 от 3 гласа

Какво е 3D визуализация? Това е триизмерно компютърно генерирано изображение на съществуваща сграда или на такава, която ще се построи. Базирана е на чертежите, които се използват за нейното строителство и основната й цел е да улесни продажбата на обекта, като представи красива визия на сградата, когато класическо заснемане не е възможно или подходящо. Например, когато обектът все още е в строителство.

3D визуализация на сграда с небе за фон                 

Съдържа 3D визуализирана сграда на схематичен терен и без околна среда. Подходящо при продажбата на сгради, при които околната среда не е с подходяща визия.                                                                                              

Сливане на 3D със съществуваща снимка

Придава на сградата по-реалистичен вид. Подходящо е, когато моделирането на терена или гледката повишива продажбената стойност на обекта.

3D визуализация на интериор на помещение

Съдържа визуализация на мебелите, настилките, стените и осветлението. Подходящо за представяне на примерно обзавеждане на помещенията.

3D визуализиране на сграда с околна среда

Изобразени са особеностите на терена, озеленяването и околните сгради. Добавени са хора, автомобили и други периферии. Подходящо е, когато околната среда на сградата е добре разработена.

Създаване на walkthrough

Съдържа видео, което показва обекта от гледната точка на разхождащ се човек или полет отгоре. Подходящо за реклама в сайтове или за представяне на идеен проект.

Предоставянето на базисните материали  в дигитален формат .dwg  усигорява от  10 до 20% отстъпка. 

При липса на материали за създаване на 3D визуализация, такива могат да бъдат изработени. (Тази услуга не е включена в по-горе споменатите суми.)                    

Имаме възможност да ви предложим 3D визуализация на вашата сграда на достъпни цени. Ценообразуването е описано в схемата по-долу, но не е крайно и се доуточнява в зависимост от сложността на обекта.     – това може би ще е по добре да е : Професионални 3D визуализации на сгради, комплекси от сгради или помещения на достъпни цени. Цените се доуточняват, базирано на сложността и размерите на проекта.