"Съвместна работа, взаимно изгодни отношения и ползотворно сътрудничество" - това са трите основни принципа, които са ни позволили да успеем в "Art Web Design". Нашето студио за изработка на уеб сайтове и интернет маркетинг е винаги отворено за бизнес предложения и нови партньори.

Най-често нашите партньори са бивши клиенти, които веднъж вече са се възползвали от нашата оферта, останали са доволни от качеството на нашите услуги и сега са наши партньори в съвместни проекти. Ако вашата компания не предлага пълна гама от услуги, но бихте искали да разширите своите собствени възможности, решението да се превърне в партньор ще бъде най-добрият вариант!

 

Същността на споразумението за партньорство:

Вие имате клиенти, които се нуждаят от изработка на уеб сайт, SEO, цялостен интернет маркетинг, но поради липса на капацитет, или по други причини, не може да осигури необходимата услуга, но от друга страна, и не искате да "изпуснете" клиента? Като наш партньор, ние ви предлагаме да получавате реални приходи, без никакво усилие.

Ние сключваме официален договор с нашите партньори и се грижим за всички необходими ангажименти за извършване на работа, за да гарантираме още един успешен професионален проект.

Ние предлагаме следната процедура за работа с партньори*:

  1. Междуду Партньор и Изпълнител се сключва договор, съгласно който се определят интересите на двете страни плюс съответното възнаграждение на Партньора;

  2. Партньорът намира Поръчителя за определена услуга /изработка на сайт, SEO, цялостен интернет маркетинг и др./ и помежду си сключват договор;

  3. Изпълнителят (Art Web Design) гарантира качеството според изискванията на Поръчителя и навременното изпълнение на проекта, съгласно подписания договор между Поръчител и Партньор;

  4. Партньорът превежда дължимото ни възнаграждение, като Изпълнител, приспадайки дължимата му по договор комисионна;

*в случай, че Партньорът е физическо лице, то той предлага на Поръчаителя договора на изпълнителя;

Размер на партньорското възнаграждение се определя за всеки конкретен проект в границите от 15% до 40%.

 

Кой може да станете наш партньор?

Наш партньор може да стане всяка компания или частно лице, заинтересувани за сътрудничество и получаване на доход от съвместна работа.

 

Започнете бизнес с нас! Станете наш партньор!

Уважаеми партньори, за нашата оферта можете да попълните формата по-долу и нашият мениджър ще се свърже с вас, в рамките на 1 (един) работен ден и ние ще Ви изпратим оферта.