Изработка на дизайн на лого

За да бъде разпознаваем Вашия бизнес и да го представите на потребителя подобаващо, трябва да имате собствен знак, емблема която да каже точно за 10 секунди „Това сме ние”. Един от най-важните елементи в рекламата на дейността Ви е фирменото лого. За да „действа” логото Ви, трябва да „казва” – Ние правим това, Ние сме тези хора, Вие се нуждаете от нас. 

дизайн на лого

При започване на нов бизнес или просто сте решили, че е време да имате собствен символ, логото е едно от първите неща, при изграждане на търговска марка. При добър план и изработка, в края на процеса, ще получите продукт, който да работи за Вас. Вашия собствен белег – логото, създава първото впечатление за дейността и визията на дейността Ви, за това трябва да бъде добре планирано, да има ясно комуникация в процеса на работата му и естествено, да получите продукт, представящ Ви правилно на пазара. За да са напълно ясни стъпките които ще опишем, ще използваме пример с магазин за плодове и зеленчуци и собственика му Георги.

AMP

През октомври 2015 г. компанията обяви новия формат за страници на мобилни устройства Google Accelerated Mobile Pages (Google AMP) , който има за цел да ускори скоростта на зареждане на страниците на мобилни устройства.

Google AMP

В продължение на това mobile-friendly през октомври 2015 Google обяви нов проект, който цели да направи живота на "мобилните"  потребители още по лесен.Това е технологията, AMP, Accelerated Mobile Pages - Ускорени мобилни страници. Ние няма да навлизаме в технически подробности, само ще се опитаме да отговорим на разбираем език на основните въпроси: как изглежда, кой и защо има нужда от него, как да се прилага на сайта ви.

Wireframe (схема на страница)

Wireframe е скелета на сайта, който се използва като схематична страница  или план за изработка. Това е визуално ръководство, което представлява най-общата рамка на един сайт. Wireframe се създава с цел организиране на елементите в сайта, за постигане на точно описание.

Камери за видеонаблюдение

Видеонаблюдението е основа за контрол на системите за сигурност на банки, магазини и търговски организации, защото благодарение на ефективното им прилагане и използването на модерни технологии - спестява средства и пари на компаниите. 

Видеонаблюдението и системите за сигурност днес са много ефективно средство за безопасността и мотивиране на хората към дисциплина и порядък.

призив за действие в уеб сайт

Един ден отворих сайта на голяма банка, за да видя информация относно една от нейните услуги. Намерих информация, всичко бе написано ясно. Но! В края на страницата имаше ... Нищо нямаше. Просто текста свърши и това е, т.е. прочетох текста и ... спрях.

Визия и дизайн за успешен интернет магазин

Визията и дизайнът са ключов фактор при изработка на онлайн магазин. Дизайнът е от изключително значение, защото именно той е едно от първите неща, които клиентите ви ще забележат, щом отворят вашия сайт. Визията може да направи електронния ви магазин изключително успешен и да привлече много нови клиенти, но може и да ги отблъсне и да обрече бизнеса ви на неуспех.

Независимо какво точно ще продавате във вашия интернет магазин, неговата визия е от изключителна важност, затова не трябва да подценявате дизайна и е нужно да инвестирате допълнителни средства, за да получите уникална и неповторима визия.

Защо ми е нужен уеб сайт?

Един от първите въпроси на деловите хора звучи така "Имам ли нужда от уеб сайт?". Отговорът на този въпрос е положително "Да." Дори и да мислите, че вашият бизнес е твърде малък, твърде неопределен, или повърхностен и така няма как да продадете нещо онлайн, то вие грешите.

Онлайн търговията може да стимулира много бизнес начинания, като им осигури по-големи пазари и повече нови клиенти. Непрекъснатото ви присъствие в интернет и възможността да продавате по всяко време със сигурност ще се отрази положително на бизнеса ви. Но при изработка на онлайн магазин трябва да се вземат предвид редица фактори, тъй като дори и най-малките грешки могат да се отразят негативно на продажбите.

Мобилна версия на вашият сайт

В последните години популярността на мобилните устройства нараства все повече, което води и до повишено използване на интернет през тези устройства. Това има огромно влияние при създаването на Google алгоритъма, който пък от своя страна влияе на търсенето и резултатите от него.

как да обработим изображение за печат

Когато създадете дадено изображение на компютър за печат, или желае да печатате снимки от цифров фотоапарат, често срещана допускана грешка е да се допусне, че цветовете върху екрана ще изглежда по същия начин и при печат. В резултат на тази грешка хората често изпращат за печат файлове в Red-Green-Blue (RGB) формат за печат. Въпросът се състои в това, че на екрана на компютъра и много програми за редактиране на снимки, като Фотошоп (Phostoshop), цветовете се показват в RGB формат, докато изображенията се отпечатват на хартия в Cyan-Magenta-Yellow-Black (CMYK) цветови формат.

meta тагове SERP

В тази, както и в следващите няколко статии ще разясним на всички непрофесионалисти какво точно представлява SEO оптимизацията, като: услуга, процес, действия, бездействия от ваша страна. Ще обясним на разбираем език какво означават дадени термини и как "стъпка по стъпка" да популяризирате вашия сайт, прилагайки оптимизация за търсещите машини.

Как да импортнем база данни в phpMyAdmin.
В статията ще ви научим как да импортнете (вкарате) база данни (MySql) в phpMyAdmin само с няколко стъпки.
уеб дизайн бургас

Много от тенденциите, които бяха забелязани миналата 2013 година са все още валидни и днес. Несъмнено обаче някои от тях ще се променят през 2014 година. Именно затова те се наричат "​​тенденции", а не "модерни прищевки", тъй като тенденциите са склонни да се запазват в продължение на няколко години, докато прищевки са актуални само за кратко време.

Затова, нека погледнем напред и да видим какви нови тенденции в уеб дизайна можем да намерим през настоящата 2014 година.